Puiul de migdale de vin alb necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 467 calorii, 33g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ciuperci, bulion de pui, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui în vin alb, Dip De Pui Cu Brânză De Vin Alb, și Pui cu sos de vin alb.
Instrucțiuni
1
Încălziți vinul, bulionul și cea mai mare parte a smântânii (rezervați puțin) într-o cratiță medie la foc mediu mic. Îngroșați făina cu cremă rezervată, suficientă pentru a face o pastă subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați acest lucru în cratiță, amestecând continuu până când sosul s-a îngroșat. Se amestecă ciupercile și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F(165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Puneți puiul într-un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se toarnă sosul peste pui și se acoperă cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Pui întreg
Sos
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 1/2 ore.