Pui de mărar cu lămâie cu ciuperci sălbatice peste Fettuccini
Pui de mărar de lămâie cu ciuperci sălbatice peste Fettuccini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 925 calorii, 55g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.98 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți plus 1 lingură mărar, piept de pui, stoc de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Lămâie-mărar somon sălbatic, Somon sălbatic de Alaska bogat la cuptor cu lămâie și mărar, și Cartofi și ciuperci la grătar cu lămâie și mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare de stoc la foc mare, fierbeți apă pentru paste. Când fierbeți, sareți puternic apa și adăugați pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Între timp, într-un castron de dimensiuni medii, amestecați sare kosher, piper negru, fulgi de ardei roșu, boia de ardei și 1 linguriță de mărar cu 1/2 cană de făină. Într-un alt castron mediu, adăugați apă. Udați puiul cu apă și apoi dragați în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, topiți 4 linguri de unt și sote piept de pui, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. După ce sunt gătite, scoateți-le pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați în aceeași tigaie șalotele și mărarul rămas. Se amestecă făina rămasă și se amestecă până la pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați vermut uscat. După ce alcoolul arde, amestecați în ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut Uscat
1 Cană De șalote, Tocate
Alcool
6
Adăugați ciorba de pui și sucul de lămâie și gătiți încă 3 până la 4 minute. Opriți focul și amestecați restul de 2 linguri de unt și un vârf de pătrunjel. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
7
Scoateți pastele din apă după gătit timp de aproximativ 10 până la 12 minute. Aruncați în ulei pentru a acoperi pastele și adăugați coaja de lămâie. Pune paste pe platou de servire, apoi pune carnea de pui peste partea de sus și se toarnă sosul peste partea de sus.