Pui De Lime Cilantro La Grătar
Grilled Cilantro Lime Chicken este un curs principal care servește 4. Pentru $ 4.92 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă de la Simply Recipes necesită pene de tei, ulei de măsline extravirgin, coajă de tei și sare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui De Lime Cilantro La Grătar, Pui De Lime Cilantro La Grătar, și Pui La Grătar Chili Cilantro Lime.
Instrucțiuni
Puneți pieptul de pui la o grosime uniformă:
Așezați pieptul de pui între două bucăți de folie de plastic sau hârtie de ceară și bateți la o grosime uniformă cu un ciocan de carne sau un sucitor.
Amestecați uleiul de măsline, coaja de tei, sucul de lămâie, coriandrul, zahărul, sarea și piperul împreună într-un castron mare.
Adăugați puiul și masați marinada în pui. Acoperiți și răciți timp de cel puțin 30 de minute și până la 4 ore sau peste noapte.
Preîncălziți grătarul: Preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune pentru grătar la căldură medie-mare sau până când puteți ține mâna aproximativ un centimetru peste grătare timp de 1 secundă.
Scoateți pieptul de pui din frigider.
Scoateți-le din marinată și uscați-le cu prosoape de hârtie. Înveliți pieptul de pui cu puțin ulei de măsline.
Înmuiați un prosop de hârtie în puțin mai mult ulei și folosiți clești pentru a șterge grătarele.
Când grătarul este fierbinte, așezați pieptul de pui pe grătar. Grătiți câteva minute pe fiecare parte, până când sunt fierte.