Pui De Ghimbir Cu Zahăr Rock (Bing Tong Gook Geung Gai)

Pui De Ghimbir Cu Zahăr Rock (Bing Tong Gook Geung Gai)
Rock Sugar Ginger Chicken (Bing Tong Gook Geung Gai) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 386 calorii, 25g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 6 și costă $1.01 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați zahăr de rocă, bulion de pui degresat cu grăsimi, ulei de salată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri cu zahăr și condimente, Rock creveți Poke cu ghimbir, sos de soia și Hijiki, și D ' UK Gook (supă de tort de orez) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul și uscați-l. Setați o tigaie de 12 inci sau o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare. Când este fierbinte, adăugați ulei și ghimbir; se amestecă des până când ghimbirul se rumeneste ușor, 3 până la 4 minute. Reduceți căldura la mediu-mare; împingeți ghimbirul pe marginile tigaiei și adăugați bucăți de pui, cu pielea în jos, într-un singur strat. Gatiti, intorcand o data, pana se rumeneste pe ambele parti, 7 pana la 8 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Pui întregPui întreg
GhimbirGhimbir
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți și aruncați grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă bulionul, 1/2 cană de apă, zahărul, sosul de soia și sarea în tigaie în jurul puiului. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu și fierbeți 8 minute. Întoarceți bucățile de pui, acoperiți și continuați să gătiți până când nu mai este roz la os (tăiat pentru a testa), cu 7 până la 9 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Sos De SoiaSos De Soia
Pui întregPui întreg
BulionBulion
ZahărZahăr
ApăApă
OsOs
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Cu clești, ridicați puiul din sucurile de tigaie și puneți-l într-un castron puțin adânc sau pe un platou cu margini. Degresați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie; se toarnă sucuri peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
BolBol
TigaieTigaie
5
Presărați ceapă verde deasupra cărnii, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CarneCarne

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista