Pui De Ghimbir Cu Zahăr Rock (Bing Tong Gook Geung Gai)
Rock Sugar Ginger Chicken (Bing Tong Gook Geung Gai) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 386 calorii, 25g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 6 și costă $1.01 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați zahăr de rocă, bulion de pui degresat cu grăsimi, ulei de salată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri cu zahăr și condimente, Rock creveți Poke cu ghimbir, sos de soia și Hijiki, și D ' UK Gook (supă de tort de orez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul și uscați-l. Setați o tigaie de 12 inci sau o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare. Când este fierbinte, adăugați ulei și ghimbir; se amestecă des până când ghimbirul se rumeneste ușor, 3 până la 4 minute. Reduceți căldura la mediu-mare; împingeți ghimbirul pe marginile tigaiei și adăugați bucăți de pui, cu pielea în jos, într-un singur strat. Gatiti, intorcand o data, pana se rumeneste pe ambele parti, 7 pana la 8 minute in total.
Scurgeți și aruncați grăsimea din tigaie.
Se amestecă bulionul, 1/2 cană de apă, zahărul, sosul de soia și sarea în tigaie în jurul puiului. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu și fierbeți 8 minute. Întoarceți bucățile de pui, acoperiți și continuați să gătiți până când nu mai este roz la os (tăiat pentru a testa), cu 7 până la 9 minute mai mult.
Cu clești, ridicați puiul din sucurile de tigaie și puneți-l într-un castron puțin adânc sau pe un platou cu margini. Degresați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie; se toarnă sucuri peste pui.
Presărați ceapă verde deasupra cărnii, dacă doriți.