Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 45 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 93 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ulei vegetal, oțet, picioare de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sticky Ghimbir Soia Glazurate De Pui, Lipicioase Ghimbir Usturoi Aripi De Pui, și Sticky Ghimbir Soia Glazurate De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un vas mare, puțin adânc, amestecați 2 linguri de zahăr brun cu 2 linguri de sos de pește Până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Sos De Pește
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Adăugați pulpele de pui și acoperiți-le bine cu marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Pui
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
3
Lăsați puiul să stea la temperatura camerei timp de 2 ore sau la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Într-o cratiță mică, încălziți uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
6
Adăugați scallions și gătiți la foc mare până când sfârâie, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
7
Scoateți din căldură.
8
Între timp, într-o caserolă din fontă emailată medie, combinați restul de 1/2 cană de zahăr brun cu 1 lingură de apă și gătiți la foc moderat, amestecând de câteva ori, până la barbotare, aproximativ 3 minute. Amestecați treptat 1 1/2 căni de apă, apoi amestecați restul de 1/3 cană de sos de pește împreună cu sosul de soia, oțetul, mierea și jumătate din uleiul de scallion. Se aduce la fierbere și se fierbe la foc moderat până se reduce ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Sos De Pește
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Ghimbir întreg, Zdrobit
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-
9
Adăugați șalotele, usturoiul, ghimbirul și ardeii și fierbeți la foc mic moderat timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
10
Prăjiți pulpele de pui în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 15 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Aruncați pielea de pui și cuibăriți picioarele în sosul din caserolă. Introduceți feliile de daikon murate. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de aproximativ 15 minute, ungând puiul de câteva ori, până când este fiert; adăugați câteva linguri de apă dacă sosul devine prea gros și întunecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Daikon Murat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
12
Între timp, într-un abur larg din oțel inoxidabil sau bambus, aduceți 1 1/2 inci de apă la fierbere. Umeziți un strat dublu de pânză de brânză suficient de mare pentru a acoperi coșul cu aburi și a ajunge la o parte din drum în sus; aliniați coșul cu aburi cu el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
Apa Suplimentara
13
Adăugați orezul scurs în coș și puneți-l într-un strat uniform. Acoperiți și aburiți orezul la foc moderat timp de aproximativ 15 minute, până când este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
14
Descoperiți orezul și condimentați ușor cu sare. Puneți uleiul de scallion rămas peste orez și amestecați ușor.