Pui de coriandru și semințe de muștar

Coriandru și pui de semințe de muștar este un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, felul principal. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 349 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pulpe de pui, apă, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Nectarină, Semințe De Coriandru Și Salsa De Avocado, Salată de Mozzarella și portocale cu sos de semințe de coriandru, și Ardei, coriandru și somon cu crustă de semințe de susan.
Instrucțiuni
Se usucă puiul și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți bine puiul, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați cu clești pe o farfurie.
Adăugați șalotă în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 2 minute. Se amestecă semințele de muștar și coriandru, vinul și apa și se fierbe.
Întoarceți puiul, cu pielea în sus, în tigaie și fierbeți, acoperit, până când puiul este gătit, 20 până la 25 de minute.
Transferați puiul într-un platou.
Adăugați jeleu și coriandru în sos, amestecând până când jeleul este topit. Sos de sezon cu sare și piper și lingură peste pui.