Pui De Ciuperci Mozzarella
Puiul de ciuperci Mozzarella este un fără gluten și primar rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 679 calorii. Pentru $ 3.46 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, ulei de măsline, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este super. Încercați Plăcintă cu praz, ciuperci și Mozzarella, Mozzarella-Ciuperci Se Topește, și Ciuperci, Mozzarellan Și Arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Puneți puiul în tigaie și condimentați cu praf de usturoi și usturoi. Gatiti 12 minute pe fiecare parte sau pana cand sucurile se limpezesc. Puneți puiul deoparte și păstrați-l cald.
Amestecați ciupercile în tigaie și gătiți până se înmoaie. Întoarceți puiul în tigaie, strat cu ciuperci și acoperiți cu brânză. Acoperiți tigaia și continuați să gătiți 5 minute sau până când brânza este topită.