Pui De Busuioc Extra Cremos

Pui De Busuioc Extra Cremos
Puiul de busuioc Extra cremos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 4 și costă $1.37 pe portie. O porție conține 249 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime. Cap la magazin și ridica crema de branza, dressing, piept de pui, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Extra Cremos Ranch Dip, Cartofi Festonati Extra-Cremosi, și Curcan, Cheddar foarte ascuțit, roșii și panini de Avocado cu maioneză de busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă crema de brânză, sosul și sosul de gătit într-un castron mediu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie de 12 inci la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pui; se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Gatiti puiul timp de 5 pana la 7 minute pe fiecare parte sau pana cand sucul de pui este limpede atunci cand centrul celei mai groase parti este taiat (cel putin 165 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SucSuc
SareSare
4
Se amestecă amestecul de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
5
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeti neacoperit aproximativ 15 minute, amestecand ocazional, pana cand amestecul incepe sa se ingroase.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista