Pui De Bere În Stil Peruvian

Puiul de bere în stil Peruvian este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 272 calorii. 66 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de sare, rozmarin, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 45%. Încercați Supă de porumb, piper și pui în stil Peruvian, Pui La Grătar În Stil Peruvian Cu Sos Verde, și Pui Prăjit În Stil Peruvian Cu Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă 1 1/2 lingurițe de sare în apă într-un castron mare și se amestecă sucul de lămâie. Înmuiați puiul în amestec timp de 10 minute; clătiți și uscați puiul cu prosoape de hârtie. Pierceți puiul peste tot cu o furculiță pentru a face multe găuri mici.
Se amestecă oțet, chimen, ulei de măsline, oregano, rozmarin, boia de ardei, praf de usturoi, 1 linguriță sare, sos de soia și piper negru într-un bol mic; se amestecă suficientă bere pentru a forma o pastă, aproximativ 2 linguri. Păstrați berea rămasă în cutie.
Frecați pasta de condimente peste tot puiul, sub piele și în interiorul cavității; la frigider timp de 1 oră.
Preîncălziți grătarul la foc mediu; un termometru pentru grătar trebuie să citească 350 grade F (175 grade C) cu capacul închis.
Așezați puiul în poziție verticală pe cutia de bere parțial umplută și extindeți copanele pe suprafața grătarului pentru a forma o formă de trepied pentru a ține puiul.
Puneți puiul la grătar cu capacul închis până când pielea este maro și crocantă și un termometru de carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a unui sân, fără a atinge osul, citește 170 grade F (75 grade C), aproximativ 1 1/2 ore.
Lăsați puiul să se odihnească 5 minute înainte de feliere.