Pui Cu Stout
Puiul cu Stout ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.85 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 561 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Un amestec de apă, varză, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pui Stout Irlandez, Tocană De Pui Cu Aragaz Lent, și Miere Muștar Ciuperci Stout Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Bateți făina, sarea și piperul negru într-un castron. Apăsați coapsele de pui în făină condimentată pentru a acoperi.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu; prăjiți puiul acoperit în uleiul fierbinte până se rumenesc, 5 până la 8 minute pe fiecare parte.
Așezați cartofii, morcovii și varza într-o caserolă mare și așezați coapsele de pui deasupra legumelor. Se amestecă stocul de vită, berea puternică și zahărul brun într-un castron.
Amestecați amidonul de porumb și apa într-un castron mic separat; se amestecă în amestecul de bere.
Se toarnă amestecul de bere peste pui și legume. Acoperiți vasul cu caserole.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră și 15 minute; descoperiți caserola și continuați să coaceți până când puiul este gătit până la capăt și sosul s-a îngroșat, încă 45 de minute.