Pui cu sos de Lime

Pui cu sos de Lime
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați puiul cu sos de Lime. Această rețetă face 4 porții cu 256 calorii, 37g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână apă, zahăr brun, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui în sos de lămâie de ghimbir, Aripioare de pui cu var, caise și sos de soia, și Pui Cu Sos Cremos De Coriandru-Lime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
2
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pui; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați bulion de pui, zahăr, 2 linguri de suc și muștar în tigaie; gătiți la foc mediu, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
MuștarMuștar
SucSuc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Combinați apa și amidonul de porumb într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; se amestecă bine cu un tel. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; gatiti 1 minut sau pana cand sosul se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
9
Bateți restul de 1 lingură de suc de lămâie și unt, amestecând până se topește untul. Puneți puiul în tigaie; fierbeți 2 minute sau până când puiul este bine încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Pui întregPui întreg
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista