Pui cu sos de ciuperci Boursin

Pui cu sos de ciuperci Boursin
Puiul cu sos de ciuperci Boursin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 279 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, brânză boursin, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Bree coapte. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare sunt Cartofi Ciuperci Boursin Au Gratin, Panko a Crustat ciuperca Portobello cu Boursin, varză înăbușită și roșie de moștenire, și Fripturi din New York cu sos Boursin și Merlot.

Instrucțiuni

1
Uscați pieptul de pui cu prosoape de hârtie și condimentați bine cu sare și piper. Întoarceți-le și condimentați cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Gatiti puiul intr-o tigaie mare la foc mediu-mare cu uleiul vegetal pana se rumeneste pe o parte, aproximativ 5 minute. Răsturnați, reduceți căldura la mediu și acoperiți. Gatiti aproximativ 15 minute mai mult, sau pana cand puiul ajunge la 160 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se transferă pe o farfurie și se acoperă cu folie de staniu pentru a se menține cald. (Dacă ați folosit pui cu piele, turnați toate, cu excepția A 1 lingură de grăsime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Adăugați ciupercile și untul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați șalota și gătiți până începe să se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
6
Adăugați vinul în tigaie și răzuiți toate bucățile din partea de jos a tigaiei. Gatiti pana cand vinul gateste aproape tot drumul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați brânza Boursin și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Brânză BoursinBrânză Boursin
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se toarnă sosul Boursin peste pui. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză BoursinBrânză Boursin
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista