Pui cu sos de ciuperci Boursin
Puiul cu sos de ciuperci Boursin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 279 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, brânză boursin, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Bree coapte. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare sunt Cartofi Ciuperci Boursin Au Gratin, Panko a Crustat ciuperca Portobello cu Boursin, varză înăbușită și roșie de moștenire, și Fripturi din New York cu sos Boursin și Merlot.
Instrucțiuni
Uscați pieptul de pui cu prosoape de hârtie și condimentați bine cu sare și piper. Întoarceți-le și condimentați cealaltă parte.
Gatiti puiul intr-o tigaie mare la foc mediu-mare cu uleiul vegetal pana se rumeneste pe o parte, aproximativ 5 minute. Răsturnați, reduceți căldura la mediu și acoperiți. Gatiti aproximativ 15 minute mai mult, sau pana cand puiul ajunge la 160 de grade F.
Se transferă pe o farfurie și se acoperă cu folie de staniu pentru a se menține cald. (Dacă ați folosit pui cu piele, turnați toate, cu excepția A 1 lingură de grăsime).
Adăugați ciupercile și untul în tigaie.
Adăugați șalota și gătiți până începe să se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați vinul în tigaie și răzuiți toate bucățile din partea de jos a tigaiei. Gatiti pana cand vinul gateste aproape tot drumul.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați brânza Boursin și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă sosul Boursin peste pui. Bucurați-vă!