Pui cu sare de măsline cu ceapă la grătar și ulei de boia
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul cu saramură de măsline cu ceapă la grătar și ulei de Paprikan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 1,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 426 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți cimbru, vidalia, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Paprika creveți la grătar cu ulei de măsline cartofi Violet Pentru bebeluși, ceapă murată și Salsa verde în stil Italian, Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, și Pui Spatchcock cu Paprikan și ulei de măsline-Bonnie Stern.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați apa, sarea kosher, zahărul, herbes de Provence, coaja și sucul de lămâie, măslinele zdrobite și frunzele de dafin și fierbeți pentru a dizolva sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Grăsime De Porc înapoi
Nonpareils Argintii
Aluat De Pâine De Porumb
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă saramura într-un castron foarte mare, nereactiv sau oală de stoc și se lasă să se răcească la temperatura camerei, amestecând ocazional. Scufundați puiul în saramură și acoperiți sau puneți puiul și saramura într-o pungă de plastic rezistentă. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Grăsime De Porc înapoi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-o cratiță mică, bateți împreună uleiul vegetal, pimentn de la Vera și 1 lingură de cimbru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se pune la foc moderat până se încălzește.
5
Aprinde un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Ungeți feliile de ceapă cu puțin ulei de boia. Se condimentează cu sare și piper și se presară cu restul de 1 lingură de cimbru. Grătiți ceapa la foc moderat, rotind o dată, până când este ușor carbonizată și crocantă, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Transferați ceapa într-un platou mare. Aruncați pentru a separa inelele și stropiți cu 2 linguri de ulei de boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
8
Adăugați măslinele feliate și pătrunjelul și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De Porumb
9
Scoateți bucățile de pui din saramură și uscați-le. Se condimentează cu sare și piper. Puneți puiul la grătar la foc moderat, întorcându-se des, până când pielea este carbonizată frumos și carnea este gătită, aproximativ 25 de minute. Spre sfârșitul gătitului, periați puiul peste tot cu uleiul de boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Coji De Cannelloni
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional