Pui cu o oală cu legume fierte
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 50 de minute pentru a petrece în bucătărie, puiul cu o oală cu legume fierte ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 965 calorii, 57G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $5.79 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 101 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pui, unt, slănină din spate și ierburi precum tarhon. Funcționează bine ca un fel principal scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Friptură la oală cu legume, Cuptor fiert friptură cu legume, și Pui Fiert Cu Legume sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Condimentați puiul în interior și în exterior cu sare și piper.
Încălziți untul într-o caserolă până la sfârâit, apoi luați 10 minute pentru a rumeni puiul pe toate părțile.
Scoateți puiul din vas, apoi prăjiți slănina până când este crocantă.
Adăugați cartofii și șalotele, apoi gătiți până abia începe să se rumenească. Cuibărește puiul printre legume, toarnă peste vin, apoi friptură la oală, netulburată, timp de 1 oră sau până când puiul este fiert.
După 1 oră, scoateți puiul și puneți tigaia la loc pe foc. Amestecați mazărea în sucurile de unt, adăugând un strop de apă dacă tigaia este uscată, apoi fierbeți până când mazărea este gătită. În cele din urmă, adăugați orice sucuri din puiul odihnit, apoi amestecați prin ierburi și serviți cu puiul.