Pui cu ghimbir la grătar
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și prietenoase cu fodmap la colecția dvs., pui la grătar cu ghimbir ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 323 de calorii , 25 g de proteine și 24 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 1,2 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită piper cayenne, ghimbir măcinat, sos de soia și jumătăți de piept de pui. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44% , care este solid. Rețete similare sunt piept de pui cu iaurt la grătar și ghimbir , somon la grătar cu lemongrass și ghimbir și grapefruit cu miere și ghimbir la grătar .
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la 1/4 inch. grosime.
Așezați pe un grătar pentru tigaie. Se fierb timp de 3 minute pe fiecare parte.
Combinați maioneza, sosul de soia, ghimbirul și cayenne; ungeți puiul. Prăjiți 2-3 minute mai mult pe fiecare parte sau până când sucurile curg limpede.