Pui cu ghimbir la grătar

Pui cu ghimbir la grătar
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și prietenoase cu fodmap la colecția dvs., pui la grătar cu ghimbir ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 323 de calorii , 25 g de proteine și 24 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 1,2 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită piper cayenne, ghimbir măcinat, sos de soia și jumătăți de piept de pui. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44% , care este solid. Rețete similare sunt piept de pui cu iaurt la grătar și ghimbir , somon la grătar cu lemongrass și ghimbir și grapefruit cu miere și ghimbir la grătar .

Instrucțiuni

1
Aplatizați puiul la 1/4 inch. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
2
Așezați pe un grătar pentru tigaie. Se fierb timp de 3 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
3
Combinați maioneza, sosul de soia, ghimbirul și cayenne; ungeți puiul. Prăjiți 2-3 minute mai mult pe fiecare parte sau până când sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista