Pui cu crustă de Pecan cu Topping de citrice-roșii
Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 95 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați portocale buric, biscuiți ritz, ulei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pecan Crusted pui peste câmp verde cu caramel citrice Vinaigrette, Snapper Roșu La Cuptor Cu Topping De Citrice-Roșii, și Somn cu crustă de Pecan, cu verdeață ofilită și Chutney de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți portocalele; se taie în segmente peste bol mediu, rezervând suc în bol.
Se Amestecă 2 Linguri. suc de portocale și maioneză în farfurie.
Combinați firimiturile de cracker și nucile în a doua placă de plăcintă. Aruncați sucul de portocale rămas; așezați segmentele de portocale în castron.
Înmuiați puiul în amestec de maioneză, apoi amestec de firimituri, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui sân.
Se Încălzește 1 Lingură. ulei în tigaie mare.
Adăugați jumătate de pui; gatiti 8-10 min. sau până se rumenesc pe ambele părți și gata (165F), întorcându-se după 5 min.
Scoateți puiul din tigaie; ștergeți cu grijă tigaia cu un prosop de hârtie. Repetați cu uleiul rămas și puiul.
Adăugați roșiile și ceapa în portocale; se amestecă ușor.
Se servește lingură peste pui.