Pui cu crustă de Pecan și Tortellini cu sos de unt cu ierburi

Puiul și Tortellini cu crustă de Pecan cu sos de unt cu ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 64G de grăsime, și un total de 999 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ou, ulei de măsline, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Pui cu crustă de Pecan și Tortellini cu sos de unt cu ierburi, Pui Cu Crustă De Pecan Cu Sos De Zmeură, și Pecan Crusted pui cu Jack Daniels BBQ sos.
Instrucțiuni
Pregătiți tortellini conform instrucțiunilor pachetului.
Între timp, presărați puiul cu sare și piper.
Așezați nucile pecan într-un castron puțin adânc.
Așezați oul într-un al doilea castron. Înmuiați puiul în amestec de ouă, permițând scurgerea excesului. Dragă pui în nuci pecan, apăsând ferm pentru a adera.
Gatiti puiul in ulei incins intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 2 minute pe fiecare parte sau pana cand este gata.
Scoateți din tigaie; ștergeți tigaia curată.
Topiți untul în tigaie la foc mediu.
Adăugați usturoi și sotati 5 până la 7 minute sau până când usturoiul este de culoare caramel și untul începe să devină maro auriu. Scoateți imediat de pe foc și amestecați busuiocul, pătrunjelul și tortellini fierți la cald.