Pui cu crustă de parmezan cu salată de rucola
Puiul cu crustă de parmezan cu salată de rucola este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție conține 281 calorii, 41G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, roșii cherry, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pui cu crustă de parmezan cu salată de rucola, Salată de cartofi prăjiți cu crustă de parmezan și Rucola, și Pui parmezan cu salată de rucola și vinetă de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Într-un castron mic, combinați 2 lingurițe de muștar cu 2 lingurițe de ulei de măsline și cimbru. Condimentați pieptul de pui cu sare și piper, apoi periați-le peste tot cu amestecul de muștar. Bateți 2 linguri de parmezan pe tot pieptul.
Transferați pieptul de pui pe o foaie de copt cu margini.
Coaceți puiul pe raftul superior al cuptorului timp de aproximativ 15 minute, sau până când este gătit și rumenit frumos.
Între timp, într-un castron mediu, combinați restul de 1 linguriță de muștar și ulei de măsline; se amestecă 1/2 linguriță de apă.
Adăugați rucola și roșiile, condimentați cu sare și piper și aruncați bine. Puneți salata pe farfurii, acoperiți cu puiul și serviți.
Note: o porție de 288 de calorii, 4 grăsimi totale gm, 1 grăsimi saturate gm, 4 carbohidrați gm.