Pui Cu Crustă De Ovăz
Herb-ovaz cruste de pui este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 6 porții. O porție conține 174 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, margarină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Herb Crusted Pui, Coapse De Pui Cu Crustă Din Plante, și Pui cu crustă de ierburi și pătrunjel Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aranjați ovăzul într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu; coaceți la 400 timp de 5 minute sau până la auriu.
Combinați ovăzul, sarea și următoarele 4 Ingrediente (sare prin piper) într-un robot de bucătărie; procesați până când ovăzul este tocat fin.
Așezați amestecul de ovăz într-un vas superficial; așezați înlocuitorul de ou într-un bol mediu. Înmuiați puiul în înlocuitor de ou și dragă în amestec de ovăz.
Așezați puiul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și stropiți untul peste pui.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când ați terminat.