Puiul cu cremă de usturoi este un fără gluten rețetă cu 10 porții. O porție conține 245 calorii, 23g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de jumătăți de piept de pui, cremă de brânză, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare sunt Chard Cu Cremă De Usturoi, Cartofi Cu Cremă De Usturoi, și Rețetă De Chard Cu Cremă De Usturoi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați puiul într-un vas de copt de 9x13 inci. Într-un castron mediu combinați supa, smântâna, crema de brânză și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Smântână
Pui întreg
Usturoi
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
Se amestecă bine și se toarnă amestecul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.