Pui cu chorizo și praz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu chorizo și praz. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 444 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $1.69 pe portie. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chorizo, bucăți de pulpă de pui, bulbi de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Tocană De Cod Cu Chorizo, Praz Și Cartofi, Crupe picante cu Chorizo, praz și porumb, și Calmar Concertina prăjit cu praz la grătar și un pansament cald cu Chorizo.
Instrucțiuni
Pe plită, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare. Condimentați bucățile de pui, apoi prăjiți, în loturi, până se rumenesc pe ambele părți. Ridicați și lăsați deoparte.
Se toarnă toate, cu excepția a 3 linguri de grăsime din tigaie, se adaugă fenicul și chorizo, apoi se gătește, amestecând, până când feniculul este moale și ușor colorat.
Adăugați prazul, gătiți până se înmoaie.
Adăugați usturoiul și boiaua, gătiți încă 1 min, apoi turnați sherry-ul.
Lăsați-l să baloneze 1 min, amestecând bine, gustați, apoi condimentați.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Se toarnă amestecul în 2 vase rezistente la cuptor. Împrăștiați roșiile, apoi aranjați puiul deasupra. Acoperiți cu folie, apoi gătiți timp de 20 de minute, până când puiul este gătit. În timpul gătitului, verificați și adăugați puțină apă dacă pare să se usuce.
Rotiți cuptorul până la 200C / 180C ventilator / gaz
Descoperiți puiul și condimentați pielea cu sare și piper.
Coaceți timp de 20-30 de minute până când puiul este încălzit și pielea este crocantă. Rupeți frunzele de coriandru deasupra și serviți imediat.