Pui cremos cu porumb, tarhon și roșii
Puiul cremos cu porumb, tarhon și roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. O porție conține 543 calorii, 34G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de porumb, bulion de pui, cuscus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 55%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui cu porumb proaspăt, roșii și mămăligă cremoasă, Porumb dulce sotat cu roșii și tarhon, și Midii Cu Porumb, Roșii Cherry Și Tarhon.
Instrucțiuni
Puneți cuscusul într-o cratiță mică.
Adăugați 1/2 din bulionul de pui care fierbe și suficientă apă pentru a acoperi. Se fierbe timp de 3 minute, se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Într-o tigaie mare sau wok, încălziți untul/margarina până când sfârâie.
Adăugați pieptul de pui și sotati până se rumenesc ușor.
Adăugați celelalte 1/2 din bulionul de pui și smântâna și încălziți ușor până la fierbere.
Se amestecă porumbul, roșiile și 1/2 din tarhonul proaspăt.
Se încălzește timp de 1 minut și se condimentează cu sare și piper după gust.
Cu o furculiță puf în sus cuscus rezervat.
Adăugați o mână de tarhon și sucul de lămâie. Sare și piper după gust. Puneți cuscusul și puiul pe farfurii de servire și garnisiți cu tarhonul rămas.