Pui Cordon Bleu Pizza
Pui Cordon Bleu Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 194 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 67 de cenți pe porție, veți obține un curs principal care servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul de paste alfredo, apă, șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pui Cordon Bleu Pizza, Pui Cordon Bleu Pizza, și Pizza Hawaiană Cordon Bleu De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 425 F. Spray 12-inch pizza pan sau cookie foaie cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, parmezanul și apa fierbinte până se formează aluatul moale. Apăsați aluatul în tigaia pentru pizza, folosind degetele înmuiate în amestec Bisquick; ciupiți marginea pentru a forma o jantă de 1/2 inch.
Coaceți 7 până la 8 minute sau până se rumenesc.
Întindeți sosul de paste peste crusta parțial coaptă. Se acoperă cu pui, șuncă, brânză elvețiană și ceapă verde.
Coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește.