Pui Chipotle de Sud-Vest
Southwest Chipotle Chicken ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 519 calorii, 37 g de proteine și 13 g de grăsime fiecare. Pentru 3,5 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 45 de bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați chipsuri tortilla, marinată de chipotle, dressing ranch și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 41 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 89%. Acest scor este grozav. Pui de Sud-Vest cu Cremă Chipotle, Plăcintă Mini Southwest Chipotle (sau Curcan) și Sandvișul de Pui Pulled Chipotle și Portocală cu Southwest Slaw sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Tapetați o tavă de copt de 13 x 9 x 2 inci cu folie de aluminiu Reynolds Wrap®.
Combinați fasolea neagră, porumbul, roșiile și ceapa; asezoneaza dupa gust.
Adăugați 1/2 cană de marinată de chipotle. Se pune intr-o tava tapetata cu folie.
Așezați pieptul de pui deasupra legumelor; asezoneaza dupa gust. Cu lingura rămasă 1/4 cană de marinată de chipotle pe pieptul de pui. Acoperiți tava cu o foaie de folie; serteaza pentru a sigila marginile.
Coaceți 22 până la 26 de minute sau până când puiul înregistrează 170 de grade F. pe termometru. Acoperiți cu Southwest Dressing și ornat după dorință.