Pui Calypso cu saut Plantains si salsa Down-Island
Pui Calypso cu saut Plantains și Salsan în jos Insula este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 476 calorii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de conserve de roșii, ulei vegetal, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Încercați Pui de insulă cu salsa de fructe, Plantains Sotate, și Creveți Calypso cu fasole neagră-salsa de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scoateți puiul din marinată, rezervând marinada; presărați puiul cu 1/2 linguriță de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați puiul; sotati 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Adăugați marinata rezervată, rămânând 1/4 linguriță de sare, roșii, apă și serrano chile; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră. Aruncați chile. Topiți fiecare piept de pui cu amestec de roșii; serviți cu Salsa de insulă în jos,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat
Dientes De Ajo
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Plantains sotate, și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Mazăre Goya®
7
Garnisiți cu crengute de cimbru și pene de var, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.