Pui Balsamic și Mozzarella proaspătă

Pui Balsamic și Mozzarella proaspătă
Puiul Balsamic și Mozzarella proaspătă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 621 calorii, 44G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 2223 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de oțet balsamic, sare și piper, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Paste balsamice cu roșii, busuioc și Mozzarella proaspătă, Salată de șuncă de țară cu Mozzarellan proaspăt și vinetă balsamico-melasă, și Paste balsamice cu roșii proaspete, rucola și Mozzarella pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați puiul într-un vas superficial sau într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Se toarnă pansamentul peste el, se acoperă sau se sigilează și se marinează la frigider timp de 12 până la 24 de ore.
3
Înveliți o tigaie mare cu spray de gătit sau ulei și puneți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți puiul din marinată și aruncați marinada. Prăjiți jumătățile de piept de pui la foc mic timp de aproximativ 30 de minute sau până când sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Aranjați puiul pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Așezați o felie generoasă de mozzarella proaspătă deasupra fiecărei bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella ProaspătăMozzarella Proaspătă
7
Puneți o frunză de busuioc deasupra brânzei și acoperiți cu o felie de roșii. Îndepărtați oțetul balsamic peste platou și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
8
Serviți!
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista