Pui și sparanghel în supă cremă
Pui și sparanghel în supă cremă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 249 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, pesmet condimentat, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 53%. Rețete similare includ Cremă De Supă De Sparanghel, Cremă De Supă De Sparanghel, și Smântână cu conținut scăzut de grăsimi din supă de sparanghel.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Așezați pieptul de pui în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul este gătit și nu mai este roz în centru, aproximativ 30 de minute.
În timp ce puiul se coace, aduceți la fiert o cratiță cu apă ușor sărată și fierbeți sulițele de sparanghel până la un verde strălucitor, aproximativ 5 minute.
Scoateți sparanghelul și puneți-l deoparte.
Se amestecă împreună supa și laptele într-un castron până se amestecă bine.
Scoateți puiul din vasul de copt și lăsați-l deoparte. Aliniați fundul vasului cu sulițe de sparanghel, aranjați puiul deasupra și turnați amestecul de supă peste pui.
Presărați blatul cu firimituri de pâine.
Reveniți la cuptor și coaceți până când caserola este fierbinte și barbotare, încă 25 de minute.