Pui și legume prăjite cu ierburi
Puiul și legumele prăjite cu ierburi sunt un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,67 USD pe porție. O porție conține 564 calorii, 32g de proteine, și 31g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, fasole, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui și legume prăjite cu ierburi, Pui și legume prăjite cu lămâie și ierburi, și Pui și legume prăjite cu ierburi.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. În castron mic, se amestecă ulei, cimbru, maghiran, sare și piper. Radeți 1 linguriță de coajă din lămâie; se amestecă coaja în amestecul de ulei.
Tăiați lămâia în sferturi; așezați în cavitatea puiului.
Îndoiți aripile peste spatele puiului, astfel încât vârfurile să se atingă. Frigăruie sau leagă picioarele împreună. Pe raft în tigaie de prăjire superficială sau tigaie de 13x9 inch prevăzută cu raft, așezați puiul, pieptul în sus.
Ungeți o parte din amestecul de ulei pe pui. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a coapsei și să nu atingă osul.
Friptură neacoperită 45 de minute. Aranjați cartofii, morcovii și fasolea verde în jurul puiului; periați amestecul de ulei rămas pe pui și legume. Prăjiți neacoperit cu 30 până la 45 de minute mai mult sau până când termometrul citește cel puțin 165 F, picioarele se mișcă ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite și legumele sunt fragede. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 15 până la 20 de minute pentru o sculptură mai ușoară.
Scoateți lămâia și aruncați-o.
Așezați puiul pe platou; aranjați legumele în jurul puiului.
Se servește cu picături de tigaie.