Pui și găluște cu aragaz lent
Puiul și găluștele cu aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 422 calorii, 18g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de jumătăți de piept de pui, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pui și găluște cu aragaz lent, Pui și găluște cu aragaz lent, și Pui și găluște cu aragaz lent.
Instrucțiuni
Așezați puiul, untul, supa și ceapa într-un aragaz lent și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi.
Acoperiți și gătiți timp de 5 până la 6 ore la înălțime. Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, așezați aluatul de biscuiți rupt în aragazul lent. Gatiti pana cand aluatul nu mai este crud in centru.