Pui și găluște
Puiul și găluștele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 778 calorii, 65g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica morcov, sare, apă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Supa de pui a lui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și naut), Chicken Shui Jiao (găluște de pui fiert), și Pui Și Găluște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați și aruncați excesul de grăsime din pui. În cuptorul olandez de 4 litri, puneți puiul, măruntaiele (cu excepția ficatului aruncat) și gâtul.
Adăugați țelină, morcov, ceapă, pătrunjel, sare, piper și apă. Capac; căldură la fierbere; reduce căldura. Se fierbe aproximativ 2 ore sau până când sucul de pui este limpede când partea cea mai groasă este tăiată la os (cel puțin 74°).
Scoateți puiul și legumele din cuptorul olandez. Aruncați măruntaiele și gâtul. Degresați 1/2 cană de grăsime din bulion; rezervă.
Transferați bulionul într-un castron mare; rezervați 4 căni (rezervați bulionul rămas pentru o altă utilizare).
În cuptorul olandez, încălziți 1/2 cană de grăsime la foc mic. Se amestecă 1/2 cană din amestecul Bisquick. Gatiti si amestecati pana cand amestecul este neted si bulbuc; se ia de pe foc. Se amestecă 4 căni de bulion rezervate.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Adăugați pui și legume; reduceți focul la minim.
Se încălzește aproximativ 20 de minute sau până la cald.
Într-un castron mediu, amestecați restul de 2 căni Bisquick mix și laptele cu sârmă sau furculiță până se formează aluat moale. Aruncați aluatul cu linguri pe amestecul fierbinte de pui (nu aruncați direct în lichid). Gatiti descoperit la foc mic 10 minute. Acoperiți și gătiți cu 10 minute mai mult.