Pui și ciuperci Muenster

Pui și ciuperci Muenster
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și ciupercile Muenster. O porție conține 416 calorii, 38g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 72 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pesmet, brânză muenster, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Pui De Ciuperci Muenster, Ciuperci Muenster Pui, și Muenster-Piept De Pui Umplut Cu Bacon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Înmuiați puiul în lapte, apoi în pesmet. Pui acoperit ușor maro într-o tigaie mare, apoi aranjați într-un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Topiți fiecare pui cu o felie de brânză. Se acoperă cu ciuperci, apoi se toarnă bulion peste și în jurul puiului. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 de minute; scoateți capacul, ungeți cu orice bulion rămas și coaceți încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista