Pui și cartofi prăjiți cu două plante
Dublu-planta prăjită de pui și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 640 calorii, 43G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de pui prăjit, sare, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Coapse de pui prăjite cu ierburi cu cartofi, Pui Prăjit Cu Lămâie Și Ierburi Cu Cartofi Pentru Copii, și Pui prăjit cu usturoi-ierburi cu cartofi, morcovi și ceapă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați 2 linguri de oregano tocat și căței de usturoi. Frecați amestecul de condimente sub pielea de pui slăbită și betisoarele. Așezați cu grijă frunzele de busuioc sub pielea slăbită. Legați capetele picioarelor cu șnur. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Pierceți pielea de mai multe ori cu o furculiță de carne. Aranjați cartofii pe raft în jurul puiului. Înveliți puiul și cartofii cu spray de gătit.
Presărați puiul și cartofii cu 1 lingură de oregano, sare și piper. Introduceți un termometru pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Coaceți la 450 timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350( nu scoateți puiul din cuptor); coaceți încă 45 de minute sau până când termometrul înregistrează 18
Acoperiți puiul liber cu folie; lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.
Scoateți puiul din tigaie; așezați pe un platou de servire.
Se servește cu cartofi prăjiți.