Pui și anghinare în sos de vodcă cu lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați puiul și anghinarea în sos de vodcă cu lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 617 calorii. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de unt, bulion de pui, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui de anghinare și paste cu sos de smântână de lămâie, Capellini cu sos de somon și lămâie-mărar-vodcă, și Pui De Lămâie Cu Vodcă.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă penne și se întoarce la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar inca ferme pana la muscatura, aproximativ 11 minute.
Scurgeți și transferați pastele într-un castron; se amestecă untul.
Setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Condimentați puiul cu 1 vârf de condimente italiene și piper negru; așezați într-un vas de copt.
Puneți puiul în cuptor până când nu mai este roz în centru, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Tăiați puiul în bucăți de mușcătură.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați roșiile uscate la soare și usturoiul până când usturoiul se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Se amestecă bulionul de pui și amidonul de porumb împreună într-un castron până se dizolvă; se amestecă în amestecul de roșii uscat la soare.
Se amestecă sucul de inimă de anghinare, vodca și sucul de lămâie în amestecul de bulion de pui; se fierbe până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Reduceți căldura la mediu și amestecați inimile de anghinare, puiul, 1 linguriță de condimente italiene, pătrunjelul și oregano; fierbeți până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Se amestecă pastele și 1/4 cană de brânză feta în amestecul de pui-anghinare și se fierbe până când pastele se încălzesc și brânza feta se topește, încă 2 până la 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Presărați amestecul cu restul de 1/4 cană de brânză feta; se amestecă.