Pui Învelit Cu Slănină
Puiul învelit cu slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 363 calorii, 28G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de tarhon, unt, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pui Învelit Cu Slănină, Pui Învelit Cu Slănină, și Pui Învelit Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper.
Întindeți o lingură de cremă de brânză peste fiecare piept de pui; se acoperă cu o lingură de unt și 1/4 linguriță de tarhon.
Rulați și înfășurați cu o felie slănină; fixați cu o scobitoare.
Așezați puiul cu cusătura în jos pe o foaie de copt unsă; coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când sucurile se limpezesc când puiul este străpuns cu o furculiță. Creșteți temperatura la fiert; se fierbe 8 până la 10 minute sau până când slănina este crocantă.