Pui în stil Peking

Pui în stil Peking
Rețeta de pui în stil Peking poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,2 USD pe porție. Acest fel principal are 311 calorii, 24g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 61 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă de la BBC Good Food necesită căței de usturoi, ghimbir rădăcină de bucăți de mărimea degetului mare, sherry și miere. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Împachetări De Pui În Stil Peking, Fidea în stil Peking, și Chineză Peking (Stil Beijing) Coaste.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați coaja din portocală în fâșii groase, apoi amestecați cu sosul de soia, sherry și fivespice powder într-o pungă mare pentru alimente. Bateți cățelele de usturoi și ghimbirul cu spatele unui cuțit pentru a le zdrobi, apoi adăugați în pungă și dați totul un amestec bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Puneți puiul în pungă, frecați marinada pe toată carnea, apoi lăsați la marinat la frigider cel puțin 3 ore, peste noapte ideal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Scoateți puiul din marinată (păstrați-l pentru mai târziu). Înjumătățiți portocala și puneți ambele jumătăți în interiorul cavității împreună cu ghimbirul și usturoiul zdrobit din marinată. Cu puiul așezat pe un raft în chiuvetă, turnați peste el un kettleful de apă clocotită. Se usucă complet cu hârtie de bucătărie. Puneți puiul pe grătarul său peste o tavă de prăjire și prăjiți timp de 50 de minute pe kg sau până când sucurile se limpezesc când coapsa este străpunsă cu o frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Se strecoară marinada într-o tigaie împreună cu mierea. Aduceți la fierbere, apoi fierbeți timp de câteva minute. Chiar înainte de servire, întoarceți cuptorul cât de sus va merge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Ungeți o parte din marinată peste tot puiul. Reveniți la cuptor și gătiți până când puiul este crocant și rumenit. Acest lucru va dura doar câteva minute. Se lasă să se odihnească, neacoperit, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Serviți cu marinada încălzită rămasă, niște orez simplu și bok choi sau spanac stirfried cu puțin usturoi și sos de stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista