Pui în stil marocan
Puiul în stil marocan durează aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.47 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 485 calorii. Dacă aveți la îndemână ghimbir, amestec de condimente chermoula, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Pui În Stil Marocan, Pui în stil marocan într-un borcan, și Pui Fript În Stil Marocan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie mare la foc mediu cu 1 lingură de ulei. Condimentați ușor puiul și gătiți, cu pielea în jos, timp de aproximativ 5 minute pe o parte, până devin aurii. Întoarceți, apoi răsturnați ceapa în tigaie. Gatiti inca 5 minute pana cand ceapa este moale si puiul auriu peste tot.
Între timp, înjumătățiți lămâia, apoi tăiați 1 jumătate în sferturi. Tăiați mărunt 1 sfert (lăsând pielea aprinsă) și vârful într-un pistil și mortar sau blender mic. Puneți împreună cu uleiul rămas, usturoiul, ghimbirul și chermoula pentru a face o pastă. Dollop în tigaie și gătiți încă 1 min până când puteți mirosi condimentele.
Se toarnă peste bulionul de pui sau legume și miere, apoi se aduce la fierbere.
Reduceți focul, acoperiți și lăsați să gătească 20-30 de minute până când puiul este gătit și sosul s-a îngroșat și a devenit lucios (poate fi necesar să descoperiți tigaia pentru cele 5 minute de gătit). Se amestecă măslinele și se strecoară peste sucul de jumătate de lămâie.
Se presară coriandru și se servește cu cuscus sau pâine.