Puiul în oțet de vin roșu este un fără gluten, primar și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 661 calorii. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pastă de roșii, CR ampermormme fra ampermormche, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Pui fiert în vin de orez și oțet balsamic, Pui cu ierburi proaspete și oțet de vin Sherry, și Pulpe de pui fără piele cu șalotă în oțet de vin roșu (poul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, aduceți oțetul, bulionul, mierea și pasta de roșii la fiert, amestecând bine. Se fierbe sosul de oțet până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Încălziți untul într-o tigaie mare și grea. Condimentați coapsele de pui cu sare și piper și adăugați jumătate din ele în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti la foc moderat, intorcand o data, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Transferați pe o farfurie. Repetați cu coapsele rămase.
4
Adăugați usturoiul și șalotele în tigaie și gătiți la foc mic timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați vinul; se fierbe până se reduce la 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați sosul de oțet și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Întoarceți puiul în tigaie, cu pielea în sus. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când sunt fierte, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Transferați puiul în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Adăugați crme frache în tigaie și fierbeți timp de 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Se adaugă tarhonul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat