Pui În Ghiveci
Puiul în ghiveci este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 151 calorii. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de frunze de dafin, găini descompuse în părți, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Rilletes De Pui În Ghiveci, Cartofi Dulci, Morcovi Și Pui În Ghiveci, și Piept de pui în ghiveci cu lămâie și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în caserolă și pui maro, deoparte.
Se sotează ceapa și usturoiul și se acoperă cu pui rumenit. Acoperiți cu fenicul, roșiile și ingredientele rămase. Acoperiți bine și puneți-l într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade timp de 2 ore.
Scoateți din caserolă și serviți.