Pufuri De Pulbere De Zmeură

Pufurile de pulbere de zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de Hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 86 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, extract de vanillan, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pufuri De Pulbere De Zmeură, Trufe De Ciocolată Cu Unt De Zmeură-Arahide Cu Pudră De Cacao, și Pufuri De Ciocolată Cu Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Folosind un mixer electric echipat cu un accesoriu pentru bici, bateți albușurile la înălțime până se formează vârfuri rigide, aproximativ 1 1/2 minute. Cu mixerul în funcțiune, adăugați încet zahărul granulat. Continuați să bateți până la luciu, aproximativ 1 minut.
Adăugați coaja de portocală și vanilia. Într-un castron mic, combinați făina și praful de copt. Îndoiți ușor amestecul de făină în amestecul de ouă până când nu rămân dungi albe. Puneți aluatul într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Folosind foarfece, tăiați capătul unui colț al pungii pentru a crea un cerc cu diametrul de aproximativ 1/2 inch. Pe o foaie de copt căptușită cu pergament, introduceți aluatul în 24 de runde de 1 1/2 inci (aproximativ dimensiunea dolarilor de argint).
Coaceți până la puf și auriu, aproximativ 12 minute.
Transferați într-un suport pentru a se răci complet. Între timp, într-un castron mic, combinați smântâna și conservele.
Întindeți o parte din amestecul de zmeură pe fundul jumătății de fursecuri. Formați sandvișuri cu cookie-urile rămase.
Presărați zahărul cofetarilor chiar înainte de servire.Sfat: dacă nu este timp să coaceți, sandwich umplutura de cremă de fructe de pădure între cookie-urile cumpărate din magazin.