Pufuri De Brânză Stilton

Pufuri De Brânză Stilton
Stilton brânză Puffs ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 40 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 28 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bere, cum ar fi bas, sare rotunjită, brânză stilton și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Stilton Cheese Palmiers, Mere Și Nuci Cu Brânză Stilton, și Brioșe Cu Brânză Mango Stilton.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați berea, untul și sarea într - o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri și aduceți la fierbere completă la foc mare, amestecând până când untul este topit. Reduceți căldura la moderat și adăugați făină dintr-o dată, apoi gătiți, amestecând energic cu o lingură de lemn, până când amestecul se îndepărtează de partea tigaiei, aproximativ 30 de secunde. Continuați să gătiți, amestecând și aplatizând aluatul pe fundul tigaiei, până când excesul de umiditate este evaporat și se formează o peliculă pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BereBere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc și se răcește 5 minute.
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine cu lingura de lemn după fiecare adăugare. (Aluatul va părea să se separe inițial, dar va deveni neted odată bătut.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
5
Adăugați brânza și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
6
Puneți aluatul în punga de patiserie. Tapetați o foaie mare de copt cu o foaie de hârtie pergament, apoi fixați pergamentul introducând o bucată de aluat sub fiecare colț. Țeavă de aproximativ 3 inci lungimi de aluat la 1 inch distanță pe foaia de copt, făcând aproximativ 40 în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Sac De PatiserieSac De Patiserie
7
Coaceți până când este umflat, auriu și crocant, 20 până la 25 de minute. Se răcește ușor înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Pufurile de brânză sunt cele mai bune atunci când sunt proaspăt coapte, dar pot fi făcute cu 4 ore înainte și reîncălzite într-un cuptor de 350 F 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista