Pufuri Cu Cremă Espresso
Espresso Cream Puffs ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 67 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți amidon de porumb, zahăr, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pufuri Cu Cremă Espresso, Pufuri de cremă cu cremă Espresso Fil, și Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti pufuri de cremă, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, 2 lingurițe de zahăr și 1/4 linguriță de sare; pus deoparte.
Combinați 1 cană de lapte, unt și granule espresso într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; adăugați amestecul de făină, amestecând bine până când amestecul este neted și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei.
Scoateți amestecul de pe foc.
Adăugați ouăle și albușul de ou, câte 1, bătând bine cu o lingură de lemn până se omogenizează.
Aruncați aluatul cu linguri de nivel, la 2 inci distanță, pe foi de copt acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350; coaceți încă 10 minute sau până se rumenesc și se rumenesc.
Scoateți din cuptor; străpungeți partea fiecărui puf de cremă cu vârful unui cuțit ascuțit. Opriți cuptorul; lăsați pufurile de cremă să stea în cuptorul parțial închis timp de 20 de minute.
Scoateți din foaia de copt; se răcește complet pe un suport de sârmă.
Pentru a pregăti crema de patiserie, presărați gelatină peste apă într-un castron mic; pus deoparte.
Combinați 3/4 cană de lapte și următoarele 5 ingrediente (lapte prin gălbenușuri de ou) într-o cratiță medie.
Se pune la foc mic; gatiti pana se incalzeste, amestecand continuu. Se amestecă amestecul de gelatină; gatiti la foc mediu pana se ingroasa (aproximativ 8 minute), amestecand continuu.
Puneți tigaia într-un castron mare umplut cu gheață; lăsați să stea 15 minute sau până la temperatura camerei (nu lăsați amestecul să se stabilească).
Scoateți tigaia din gheață. Bateți ușor în topping biciuit. Acoperiți și răciți 4 ore sau până se îngroașă.
Tăiați blaturile de cremă; umpleți fiecare puf de cremă cu 1 lingură de umplutură.
Se presară cu zahăr pudră, dacă se dorește.