Pufate moi de ghimbir
Pufurile moi de ghimbir ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. Această rețetă servește 48. Acest aperitiv are 133 de calorii , 2 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Pentru 29 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Un amestec de ghimbir măcinat, zahăr, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Rețete similare includ pufuleți de ghimbir , cele mai bune prăjituri moi de ghimbir și pufuleți cu brânză cu spanac .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Incorporati melasa si smantana.
Combinați făina, ghimbirul, bicarbonatul de sodiu, ienibaharul, scorțișoara și nucșoara; se adaugă treptat la amestecul de smântână și se amestecă bine. Se amestecă stafidele și nucile.
Puneți cu linguri la distanță de 1 inch pe foi de copt unse.
Coaceți la 375° timp de 10-12 minute sau până când marginile încep să se rumenească.
Scoateți pe rafturi pentru a se răci.