Puf de brânză, slănină și ceapă
Puful de brânză, slănină și ceapă este un fel principal care servește 4. O porție conține 376 calorii, 15g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 32 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cantitate de aluat, buton de unt, cheddar și slănină cu dungi rashers. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Aperitive Cu Puf De Brânză Cu Slănină, Plăcintă Cu Puf Cu Slănină Și Brânză, și Cupe De Foietaj Cu Brânză Bacon Pimento.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 230C / ventilator 210C / gaz
Alcătuiți aluatul așa cum se menționează în rețeta de clătite și puneți-l deoparte. Ungeți un vas mare, rotund, din ceramică, de aproximativ 22 cm lățime și pudrați-l cu parmezanul ras.
Încălziți untul într-o tigaie. Sfârâie slănina timp de aproximativ 5 minute până când este crocantă, apoi lasă să se răcească. Introduceți slănina, ceapa și cheddarul în aluat și amestecați până se combină complet. Introduceți aluatul în vasul pregătit, astfel încât să ajungă aproape la vârf, apoi coaceți timp de 30-35 de minute până când este umflat și auriu. Aduceți conductele fierbinți la masă și serviți direct din vas cu o salată crocantă.