Puf Danez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Danish Puff. Această rețetă servește 10. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 334 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă caldă, nuci, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Puf Danez, Puf Danez Fără Lactate, și O pâine daneză și fabricarea pâinii la Jo Jo ' s Danish Bakery pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați 1 cană de făină într-un castron mediu.
Tăiați în 1/2 cană unt înmuiat, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea firimiturilor grosiere.
Presărați 2 linguri de apă peste amestec; aruncați cu furculița.
Adunați patiseria într-o minge; împărțiți în jumătate. Bateți fiecare jumătate în dreptunghi de 12x3 inci, la aproximativ 3 inci distanță pe foaia de cookie-uri ungară.
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 1/2 cană de unt și 1 cană de apă până la fierbere; se ia de pe foc. Se amestecă rapid extractul de migdale și 1 cană de făină. Se amestecă energic la foc mic aproximativ 1 minut sau până când amestecul formează o bilă; se ia de pe foc.
Adăugați ouă; bate până se omogenizează.
Întindeți jumătate din topping peste fiecare dreptunghi.
Coaceți aproximativ 1 oră sau până când toppingul este crocant și maro; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet.
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele glazurate, cu excepția nucilor, până se omogenizează și se întinde.
Se întinde deasupra produselor de patiserie; se presară cu nuci.