Puțuri mici de Crăciun cu gheață
PUD-urile de Crăciun cu gheață durează aproximativ 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. O porție conține 458 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați clementină, g cutii de iaurt grecesc, amestec de afine și stafide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Crăciun cu gheață-mousse de budincă, Pomi de Crăciun condimentați și înghețați, și Nucă de cocos fierbinte și pudră de zmeură.
Instrucțiuni
Aliniați 4 matrițe mici în formă de budincă (capacitate de 200 ml) cu folie alimentară, netezind-o pentru a se potrivi perfect, lăsând o surplombă în jurul marginii. Răciți bine coaja de la clementină și puneți-o într-o parte. Strângeți 3 linguri de suc și puneți-l într-o tigaie cu romul și zahărul.
Se încălzește ușor până se dizolvă zahărul. Sfat în afine și stafide, și se fierbe timp de 2 minute (nu mai mult sau va deveni prea gros) pentru a îngrășa fructele.
Se toarnă într-un castron, se amestecă coaja amestecată și coaja de clementină și se lasă până la rece (aproximativ 1 oră, sau puteți lăsa peste noapte).
Într-un castron mediu, bateți iaurtul cu o lingură până se omogenizează. Bateți smântâna astfel încât să fie bătută ușor, apoi pliați în iaurt. Măsurați 4 linguri de fructe și siropul acestuia și puneți-le deoparte într-un recipient rigid pentru congelator (congelați până la o lună). Se amestecă restul în amestecul de iaurt.
Turnați sau lingurați amestecul în formele de budincă. Aduceți surplombul de folie alimentară peste budinci, apoi acoperiți cu folie. Înghețați până la o lună.
Pentru stelele de ciocolată, acoperiți o foaie de copt cu pergament de copt. Desenați forme de 4 stele pe hârtie cu un creion (nu este nevoie să fiți prea exacți), apoi întoarceți hârtia. Topiți ciocolata albă și, folosind o linguriță, stropiți forme de 4 stele peste contururile creionului. Se lasă să se întărească. Congelați stelele de ciocolată într-un recipient rigid pentru congelator stratificat între hârtie rezistentă la grăsimi.
Când este gata de utilizare, dezghețați fructele și siropul suplimentar la temperatura camerei și budincile la frigider timp de 1 oră. răsturnați budincile pe farfurii și dezlipiți căptușeala.
Serviți cu o parte din sos, cu o stea de ciocolată sprijinită de fiecare (stelele pot fi folosite direct din congelator).
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Budinca funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.