Psycho Chicken
Psycho Chicken necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 352 calorii, 29G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $1.44 pe portie, veți obține un curs principal care servește 5. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de pui, căței de usturoi, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Încercați Psycho Chicken, Psycho Tibey Cheesesteak, și Rețeta sosului Psycho Bbq a mătușii mele Marlyn pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâtul. Clătiți puiul; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Cu un cuțit, tăiați puiul la fiecare 2 inci, făcând fante adânci de 1/2 inci.
Combinați oțet, cimbru, sare, piper și usturoi; frecați sub pielea slăbită și peste piept și tobe. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub pui.
Așezați pieptul în sus pe o tigaie pentru pui.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 45 de minute sau până când termometrul înregistrează 180, ungând ocazional cu picături.
Lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.