Provocare: pui la grătar cu Rabe de Broccoli și cârnați

Provocare: pui la grătar cu Rabe de Broccoli și cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați provocarea: pui la grătar cu Rabe de Broccoli și cârnați. Această rețetă servește 15 și costă 2,9 USD pe porție. O porție conține 678 calorii, 43G de proteine, și 45g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți roșii de struguri, cârnați, rabe de broccoli și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Broccoli Rabe Sote Cu Cârnați De Pui, Cârnați de pui și Broccoli rabe Penne, și Broccoli Rabe sote cu cârnați de pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați 1 cană ulei de măsline, busuioc, fulgi de ardei roșu și 2 căței de usturoi. Puree până la amestec și gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un vas de copt superficial și se adaugă puiul. Aruncați pentru a acoperi și a marina puiul în timp ce terminați vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Aduceți o oală mare de apă la fierbere. Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Între timp, încălziți o tigaie mare. Zdrobiți 3 căței de usturoi și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Încălziți 1 cană de ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați usturoiul și gătiți până la aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Scoateți cârnații din carcase și adăugați în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se sotează cârnații până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
9
În apa clocotită, albiți broccoli rabe până când este doar moale, dar încă crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
10
Transferați rabe într-un bol cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Se scoate din apă, se scurge pe placa căptușită cu prosop de hârtie și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
12
Grătați puiul până când este fiert și sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
13
La cârnații rumeniți, adăugați ciupercile și sotati până când ciupercile încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
14
Adăugați rabe, bulionul de pui și un vârf de fulgi de ardei roșu și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
15
Se taie pâinea și se întinde pe o farfurie de servire. Puneți o parte din amestecul de broccoli rabe/cârnați deasupra, apoi acoperiți fiecare cu 1 piept de pui și 1 coapsă. Se acoperă cu rucola, roșii și brânză provolone feliată. Apoi stropiți o parte din sosul de Rabe de broccoli deasupra, pentru a ofili rucola și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții15
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista