Provocare: pui la grătar cu Rabe de Broccoli și cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați provocarea: pui la grătar cu Rabe de Broccoli și cârnați. Această rețetă servește 15 și costă 2,9 USD pe porție. O porție conține 678 calorii, 43G de proteine, și 45g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți roșii de struguri, cârnați, rabe de broccoli și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Broccoli Rabe Sote Cu Cârnați De Pui, Cârnați de pui și Broccoli rabe Penne, și Broccoli Rabe sote cu cârnați de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un blender, combinați 1 cană ulei de măsline, busuioc, fulgi de ardei roșu și 2 căței de usturoi. Puree până la amestec și gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un vas de copt superficial și se adaugă puiul. Aruncați pentru a acoperi și a marina puiul în timp ce terminați vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Aduceți o oală mare de apă la fierbere. Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
Grăsime De Porc înapoi
4
Între timp, încălziți o tigaie mare. Zdrobiți 3 căței de usturoi și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Încălziți 1 cană de ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați usturoiul și gătiți până la aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Scoateți cârnații din carcase și adăugați în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se sotează cârnații până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
9
În apa clocotită, albiți broccoli rabe până când este doar moale, dar încă crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De Broccoli
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
10
Transferați rabe într-un bol cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se scoate din apă, se scurge pe placa căptușită cu prosop de hârtie și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
12
Grătați puiul până când este fiert și sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
13
La cârnații rumeniți, adăugați ciupercile și sotati până când ciupercile încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
14
Adăugați rabe, bulionul de pui și un vârf de fulgi de ardei roșu și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
15
Se taie pâinea și se întinde pe o farfurie de servire. Puneți o parte din amestecul de broccoli rabe/cârnați deasupra, apoi acoperiți fiecare cu 1 piept de pui și 1 coapsă. Se acoperă cu rucola, roșii și brânză provolone feliată. Apoi stropiți o parte din sosul de Rabe de broccoli deasupra, pentru a ofili rucola și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Provolone
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele