Prosciutto Ravioli
Prosciutto Ravioli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 594 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto, spanac, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ravioli de dovleac cu portocale-ulei de Prosciutto, Prosciutto și Ravioli de ciuperci cu sos de unt rumenit de busuioc, și Ravioli di Castagne e Treviso (Ravioli cu castane și Radicchio) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ricotta, spanacul, prosciutto, gălbenușurile de ou, sarea și piperul într-un bol mediu pentru a amesteca.
Așezați 1 lingură de umplutură de ricotta în centrul unui înveliș wonton.
Periați ușor marginea ambalajului cu apă. Îndoiți ambalajul în jumătate, închizând complet umplutura și formând un triunghi. Prindeți marginile pentru a sigila.
Transferați ravioli pe foi de copt. Repetați cu umplutura și ambalajele rămase. (Poate fi pregătit până la 2 ore înainte; acoperiți și refrigerați.)
Topiți untul într-o tigaie mică grea la foc mediu.
Adăugați oregano și amestecați 1 minut. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Lucrând în loturi, gătiți ravioli într-o oală mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 4 minute pe lot.
Transferați ravioli într-un castron mare de mică adâncime.
Turnați untul de oregano peste ravioli și aruncați ușor pentru a acoperi.
Presărați pecorino peste ravioli și serviți.