Prosciutto și Torta de spanac

Prosciutto și Torta de spanac
Prosciutto și spanac Torta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 449 calorii, 14g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ouă, frunze de spanac, prosciutto subțire și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pâine plată umplută cu brânză și Prosciutto (Tortan al Testo ), Torta pasqualina a mamei mele, plăcintă cu spanac și ricotta, și Torta stratificată cu șuncă, Provolone, spanac și ierburi.

Instrucțiuni

1
Tăiați grosolan frunzele de spanac. Într-un robot de bucătărie sau blender, rotiți spanacul, ceapa verde, ouăle, jumătate și jumătate, brânza, făina, nucșoara, 1/4 linguriță sare și piper până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Căptușiți ușor o tigaie de plăcintă de 9 inci unsă cu folie, jantă de tigaie suprapusă; folie de ulei. Acoperiți folia cu prosciutto, felii suprapuse, astfel încât să nu existe goluri. Se toarnă încet amestecul de spanac. Așezați ușor produse de patiserie rotunde pe umplutură (este supă; evitați umplerea deasupra produselor de patiserie). Îndoiți excesul de patiserie sub el însuși la același nivel cu marginea tigaiei; apăsați în jurul marginilor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Coaceți într-un cuptor de 350 până când crusta devine maro aurie și o frigăruie subțire de lemn introdusă în centru iese curată, 40 până la 45 de minute (30 până la 35 de minute într-un cuptor cu convecție). Se răcește pe un raft cel puțin 20 de minute. Inversați o farfurie peste torta; ținând tigaia și placa împreună, inversați pentru a elibera torta pe farfurie. Îndepărtați folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se servește cald sau la temperatura camerei, tăiat în pene.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista