Profiteroli De Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați profiterolele de lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 55 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, gălbenușuri de ou, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 14 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Profiteroli, Profiteroli, și Profiteroli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță mică, aduceți laptele și coaja de lămâie la fierbere la foc mediu.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați amestecul să se răcească timp de 5 minute.
Într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile de ou, zahărul și făina (amestecul va fi gros).
Se toarnă amestecul de lapte în castron și se amestecă până se înmoaie. Întoarceți amestecul în cratiță și bateți constant la foc mediu-mic până când este neted și gros, aproximativ 6 până la 7 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați untul.
Bateți vanilia și sucul de lămâie până se omogenizează.
Transferați crema de patiserie într-un castron curat și așezați o bucată de folie de plastic direct pe suprafață. La frigider timp de 2 ore.
Folosind un cuțit de decojit, tăiați vârfurile cojilor profiterol și rezervați. Folosind o lingură mică de desert sau o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu, umpleți cojile cu crema de patiserie. Acoperiți cu blaturile profiterol și aranjați-le pe un platou de servire.